Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ЮНІ БОКСЕРИ З НАШОЇ ТГ: П’ЯТЬ ПЕРШИХ МІСЦЬ, ЧОТИРИ – ДРУГИХ, ОДНЕ – ТРЕТЄ І СПЕЦІАЛЬНИЙ КУБОК!

ЮНІ БОКСЕРИ З НАШОЇ ТГ: П’ЯТЬ ПЕРШИХ МІСЦЬ, ЧОТИРИ – ДРУГИХ, ОДНЕ – ТРЕТЄ І СПЕЦІАЛЬНИЙ КУБОК!

У вихідні, що промайнули, 3-4 липня, у Косові пройшов представницький турнір з боксу. Честь Кутської селищної територіальної громади захищали 10 спортсменів різного віку. Усі десять стали переможцями або призерами змагань. Окремо відзначаємо переможні надбання Романа Зазубика (2007 р. н.). Він виборов І місце у своїй віковій категорії та отримав спеціальний кубок як найбільш технічний боксер турніру.

Перші боксерські місця для нашої громади здобули також Олександр Кузменюк (2005 р. н.), Юрій Кушнірчук (2009 р. н.), Максим Босович (2012 р. н.) та Дмитро Оринчук (2011 р. н.). «Срібні» нагороди вибороли, поступившись своїм візаві лише у фінальних поєдинках, Данило Хаменушко (2005 р. н.), Денис Комкін (2011 р. н.), Богдан Полатайчук (2007 р. н.) та Ігор Шевчук (2012 р. н.). Третє місце, завдяки успіху у втішному фіналі, посів Артем Соколов (2009 р. н.). Можна констатувати, що боксерська дружина з Кутської ТГ виборола неофіційне перше місце у загальнокомандному заліку, хоча такий, на жаль, не проводився.

Нашу команду до участі у змаганнях підготували тренери Дмитро Луцький і Сергій Цикаляк. Турнір вийшов справді представницьким: понад 100 юних боксерів вийшли на ринг – із Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Миколаївської, Хмельницької та Чернівецької областей України.

 

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *