Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

День: 15.02.2022

До уваги суб’єктів господарювання: зміни щодо державної реєстрації потужностей

До уваги суб’єктів господарювання: зміни щодо державної реєстрації потужностей Головне управління Держпродспоживслужби у Івано-Франківській  області інформує операторів ринку харчових продуктів про зміни порядку державної реєстрації потужностей. Так, Законом України «Про адміністративні послуги» визначено наступне: п.8. ст. 12  Якщо адміністративні послуги надаються у центрах надання адміністративних послуг, суб’єктам надання адміністративних послуг забороняється приймати заяви, видавати суб’єктам […]

Читати далі

Щод ведення Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва

До відома жителів громади! Мінагрополітики як центральний орган виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну аграрну політику у сфері насінництва та розсадництва, забезпечує ведення Державного реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва.

Читати далі

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ КУТСЬКОЇ ГРОМАДИ!

ЗАВТРА, 16 лютого о 11.00 год., з нагоди відзначення в Україні Дня єднання, відповідно до Указу Президента України № 53/2022 від 14.02.2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства», на мості Кути – Вижниця буде утворено ланцюг єдності між жителями Кутської та Вижницької громад.

Читати далі

Шановні ветерани Афганістану, воїни-інтернаціоналісти!

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 33-я річниця виведення радянських військ з Афганістану. Ця війна стала надзвичайно важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч людей. І це не тільки для тих, хто безпосередньо знаходився на Афганській землі, але й тих, хто чекав вдома повернення своїх рідних.

Читати далі

Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії  коронавірусу

Так за останній тиждень – з 07 лютого до 13 лютого 2022 року – спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в області здійснили 1688 моніторингових відвідувань, виявили 133 порушення (7,8%), склали 96 протоколів, надали 67 пропозицій.

Читати далі