Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

День: 31.05.2022

28 липня стане святковим днем: прийнято закон

31 травня ВРУ прийняла в цілому законопроєкт №5864 про визнання Дня Української Державності (28 липня) вихідним днем. Тож вже цього літа 28 липня будемо мати нове свято.
Нагадаємо, що ще 25 серпня 2021 року Зеленським було внесено проєкт Закону №5864 про визнання Дня Української Державності вихідним днем. Указ про встановлення цього свята Голова держави підписав 24 серпня під час урочистостей з нагоди 30-річчя незалежності України. Наразі з’явився текст законопроєкту.

Читати далі

Щодо мовних вимог до інформації про імпортовані харчові продукти

Відділ безпечності харчових продуктів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу споживачів: інформацію про харчові продукти оператори ринку зобов’язані надавати державною мовою (ст.10 Закону України від 06.12.2018 р. № 2639-VIII «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів»).

Читати далі

Куріння вбиває!!!

Починаючи з 1988 року, 31 травня в Україні щорічно відзначається Всесвітній день без тютюну. Метою цього дня є активні дії по сприянню у зниженні поширення шкідливої тютюнової залежності. Це включає в себе боротьбу проти тютюнопаління в усіх прошарках суспільства. Широке інформування суспільства про шкідливий і згубний вплив тютюну на здоров’я курця і оточуючих його людей здатне позитивно вплинути на самосвідомість безлічі курців.

Читати далі