Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

День: 27.07.2022

З метою вивчення найбільш актуальних питань, що виникають у внутрішньо переміщених осіб, 26 липня 2022 року в Кутській селищній громаді працювала “мобільна бригада”

З метою вивчення найбільш актуальних питань, що виникають у внутрішньо переміщених осіб, 26 липня 2022 року в Кутській селищній громаді працювала “мобільна бригада”, утворена за дорученням голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації Світлани Онищук.

Читати далі

Залишатися на зв’язку: добірка актуальних держпослуг на Гіді

Від 24 лютого фраза «Як ти?» набула особливий сенс. Вона скрізь: у щоденних повідомленнях у месенджерах, у 5-хвилинних дзвінках, щоб почути рідний голос та заспокоїтися, у дописах усіх небайдужих… Прикладів наводити можна ще багато, однак вони будуть про одне: про те, як слова стали мовою любові для всіх українців.

Читати далі

Будуємо ще одне помешкання любові та добра

Закінчуємо робочий тиждень чудовими новинами. У рамках проєкту «Гідна невідкладна допомога вимушеним переселенцям у західній частині України» за підтримки Українського гуманітарного фонду та проєкту #Emergency_appeal Карітас Коломия починає роботу над ще одним шелтером для вимушено переселених осіб.

Читати далі