Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

НАРАДА ЗА УЧАСТЮ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

НАРАДА ЗА УЧАСТЮ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

У четвер, 10 лютого, відбулася нарада щодо підсумків роботи Івано-Франківської територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту за 2021 рік.

Було підсумовано, що загалом органи управління, сили та засоби цивільного захисту області справилися із поставленими завданнями, діяли злагоджено та оперативно.

Також мова йшла про основні пріоритетні завдання відповідних структур щодо забезпечення готовності аварійно-рятувальних підрозділів до дій за призначенням. Зокрема:

– про забезпечення належного рівня пожежної та техногенної безпеки на територіях новостворених громад шляхом сприяння та надання методичної допомоги у створенні підрозділів місцевої та добровільної пожежної охорони;

– виконання комплексу заходів щодо запобігання виникненню пожеж та загибелі людей на них, з-поміж іншого в житловому секторі та природних екосистемах;

– про виконання комплексу заходів щодо підготовки до пропуску льодоходу, повені та паводків.

На завершення наради були окреслені основні завдання у сфері цивільного захисту на поточний, 2022-ий, рік.

Захід пройшов під керівництвом заступника голови Івано-Франківської ОДА Віталія Ільчишина, за участю начальника управління з питань цивільного захисту ОДА Володимира Стебницького.

У режимі відеоконференції участь у нараді взяли керівники структурних підрозділів цивільного захисту територіальних громад, зокрема Кутської.

Відділ з питань оборонної роботи,

цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами.

Фото з офіційного сайту Івано-Франківської ОДА

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *