Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Голови територіальних громад області підписали меморандум про співпрацю з Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу.

Голови територіальних громад області підписали меморандум про співпрацю з Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу.

Підписантами угоди виступили ректор ІФТУНГ Євстахій Крижанівський та очільники з-понад 20 тергромад області. Кутська селищна рада, в особі селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА підписала договір про співпрацю з Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу.

Договір передбачає співробітництво у галузі навчальної, інноваційної, наукової, спортивно – масової роботи для покращення забезпечення теоретичної та практичної підготовки студентів Навчального закладу, а також участь в організації соціально – економічного та культурного розвитку відповідної адміністративно – територіальної одиниці, реалізації цільових програм та з інших питань пов’язаних з діяльністю органів місцевого самоврядування.

Така співпраця стане запорукою залучення наукового та освітнього потенціалу університету до розв’язання актуальних проблем розвитку економіки нашого краю. Офіційна частина відбулась 10 лютого у стінах університету, в якій взяв участь секретар ради Сергій КОЛОТИЛО. Захід провели в межах діалогу-зустрічі «Співпраця влади, науки та місцевого самоврядування».

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *