Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

05.03.2021 р. № 78 Головам територіальних громад Івано-Франківської області

З метою інформування громадськості та доведення до широкого читацького загалу (в т.ч. шляхом публікації на офіційних веб-сайтах територіальних громад та сторінках у соціальних мережах ),

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області (76019 м. Івано-Франківськ, вул. Берегова, 24, тел. 51-13-89, ifdergprod@vetif.gov.ua) подає наступну актуальну інформацію.

ОГОЛОШЕННЯ !
15 березня 2021 року управлінням захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області буде проведено захід з нагоди відзначення Всесвітнього дня захисту прав споживачів на тему: «Захист прав споживачів, як складова частина забезпечення конституційних прав і свобод громадян».

Основні питання, що будуть розглянуті в рамках семінару:
1. Заходи державного нагляду, як спосіб превентивного впливу на попередження (зменшення) випадків завданої шкоди споживачам від неякісних товарів та послуг.
2. Реалізація заходів, спрямованих на підвищення правової обізнаності у сфері захисту прав споживачів.
3. Пошук нових методів та механізмів позасудового вирішення споживчих спорів, способи їх діджиталізації.

Місце проведення:
Інтернет- платформа скайп.

Запрошуються: представники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, начальники та відповідальні особи за роботу консультаційних центрів районних, міських управлінь, відділів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, представники громадських організацій, засобів масової інформації.

Про визначені кандидатури (прізвище, ім’я, по батькові, посада, номер телефону, логін скайп) необхідно повідомити до 12 березня 2021 року на електронну адресу: ifyzps@ukr.net.

Контактна особа: Грибик Олександр, моб. тел. 0502273661

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *