Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

14 жовтня Україна вшановувала 80 річницю створення УПА

14 жовтня, у день коли Україна вшановувала 80 річницю створення УПА, відзначала державні свята День захисників і захисниць України, День Українського козацтва та святкувала величне християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці у селі Тюдові в ПЦУ Введення в Храм Пресвятої Богородиці і УГКЦ Різдва Пресвятої Богородиці після святкових богослужінь було відправлено панахиду за загиблими героями України.

У цей день Кутський селищний голова Дмитро ПАВЛЮК ТА представники Кутської селищної ради, з нагоди 80 річниці створення Української повстанської армії, завітали до учасників УПА – Параски Іванівни Стрельнікової, 1929 року народження, жительки села Тюдів, їй передали Подяку і продуктовий набір. До жителя села Розтоки Олексія Дмитровича Слижука, 1927 року народження, та жительки с-ща Кутів Наталії Петрівни Сеньковської, 1924 року народження, їм вручили пам’ятні ювілейні медалі Івано-франківської обласної ради “80 років Української повстанської армії”, посвідчення та продуктові набори. Передаючи ці подарунки, представники Кутської селищної ради подякували Парасці Іванівні, Наталії Петрівні та Олексію Дмитровичу за їх особистий внесок у боротьбу за незалежність України, побажали міцного здоров’я, довгих років життя та мирного неба над головою.

Також від Кутської селищної ради сім’ям Героїв-Захисників Романа Рубаняка, Євгена Данищука, Іллі Боєчка, Дмитра Маротчака, які загинули у сучасній війні з російським агресором, було вручено продуктові набори та образки Пресвятої Богородиці.

Вічна пам’ять Героям… Ніколи не забудемо..
.
У Старих Кутах в ПЦУ Покрови Пресвятої Богородиці відбулося святкове богослужіння на честь 121 річниці посвячення храму. Кутський селищний голова Дмитро ПАВЛЮК особисто привітав старокутчан з Днем села та храмовим святом Покрови Пресвятої Богородиці, подякував жителям громади за активну допомогу і підтримку Збройних сил України, за міцний тил, небайдужість та згуртованість. Подякував усім хто зараз на передовій захищає нашу з вами свободу, честь, гідність і державність.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *