Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

20-РІЧНИЙ ГЕРОЙ ІЗ КУТСЬКОЇ ГРОМАДИ ЗАГИНУВ НА ВІЙНІ З РОСІЄЮ

20-РІЧНИЙ ГЕРОЙ ІЗ КУТСЬКОЇ ГРОМАДИ ЗАГИНУВ НА ВІЙНІ З РОСІЄЮ

Знову трагічна звістка з фронту. Обірвалося молоде життя, обірвалися всі мрії, надії на щасливе майбутнє… 11 грудня біля Бахмута на Донеччині внаслідок наступально-штурмових дій противника, в ході оборонного бою, отримавши поранення несумісні з життям, загинув Василь Іванович ГАВРИЛЯК, 10.01.2003 року народження, житель села Розтоки. Солдат, стрілець-снайпер.

Герой служив правдою та волею за нашу Україну, за незалежність, за спокій та майбутнє кожного українця. Важко сприймати смерть наших захисників… Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для близьких Героя. Глибокі співчуття рідним Василя.

Висловлюємо слова подяки за те, що виховали патріота та справжнього Захисника України. Нехай душа полеглого знайде вічний спокій! Вічна пам’ять та слава Герою! Зустріч полеглого відбудеться завтра, 15 грудня, о 10:00 годині в Косові на майдані Незалежності. Після панахиди, траурний кортеж з тілом Захисника вирушить до рідної домівки в село Розтоки.

Прохання до жителів громади зустріти траурний кортеж з тілом Героя біля своїх будинків, установ з лампадками та квітами.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *