Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Держпродспоживслужба області  посилює контроль дотримання  карантинних обмежень

Держпродспоживслужба області  посилює контроль дотримання  карантинних обмежень

Минулої доби захворювання на  коронавірусну інфекцію в Україні  виявили у 32393 осіб, що є рекордною кількістю нових випадків зараження від початку пандемії, в  Івано-Франківській області зареєстровано 2862 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19.

У червоній зоні епідемічної небезпеки знаходяться Івано-Франківська та Рівненська області, 14 регіонів в помаранчевій,  решта регіонів – у жовтій зоні.

«Червоний» рівень епідемічної небезпеки  почав діяти на Прикарпатті з 24 січня.

Всі зусилля влади, підрозділів Національної поліції, працівників Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, мережі лікувально-профілактичних закладів спрямовані на боротьбу з епідемією та попередження масових спалахів хвороби.

Спеціалісти Головного управління продовжують здійснювати щоденний моніторинг дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних норм. Перевірки триватимуть без вихідних протягом всього періоду карантину.

Попереду очікується ріст захворюваності – тож  саме тепер, а не тоді, коли вже пізно, варто згадати про прості правила: засоби захисту, дистанцію та гігієну. Чи дають якийсь ефект у подоланні хвороби протиепідемічні заходи? – Безумовно, і тут для сумнівів немає підстав! При окремих недоліках, при всьому спротиві з боку несвідомих громадян, карантинні заходи та специфічна вакцинопрофілактика зіграли свою позитивну роль. Іншого людство поки що не вигадало, і у випадку бездіяльності ми мали б катастрофічні результати.

Головне управління Держпродспоживслужби в області разом з усіма іншими учасниками профілактичних заходів закликає до самодисципліни, поваги до оточуючих, і в першу чергу – належної  уваги до свого здоров’я та здоров’я рідних.

Чергову хвилю росту захворюваності на коронавірусну інфекцію окремій людині зупинити не вдасться, але вберегти себе і своїх близьких від зараження – цілком посильне завдання.

Вчергове наголошуємо: перервати ланцюг захворюваності можна лише шляхом дотримання протиепідемічних вимог та вакцинації.

Тож, вакцинуйтесь і заохочуйте щеплення серед колег, родичів та друзів!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *