Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Сьогодні, 27 січня, відбулося пленарне засідання чергової 15 сесії Кутської селищної ради під головуванням селищного голови Дмитра Павлюка.

Сьогодні, 27 січня, відбулося пленарне засідання чергової 15 сесії Кутської селищної ради під головуванням селищного голови Дмитра Павлюка.

Після затвердження порядку денного і регламенту роботи сесії депутати селищної ради перейшли безпосередньо до розгляду порядку денного.Серед основних: «Про внесення змін до бюджету Кутської селищної територіальної громади на 2022 рік», «Про затвердження рішення постійної комісії селищної ради з питань бюджету, фінансів, планування, соціально-економічного розвитку, підприємницької діяльності, інвестицій та міжнародного співробітництва «Про внесення змін до бюджету Кутської селищної територіальної громади на 2021 рік»», «Про затвердження програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі місцевого значення, та вулиць і доріг комунальної власності Кутської селищної територіальної громади на 2022 рік». Земельні питання.

Також депутати схвалили зверненння до керівництва держави щодо належного забезпечення територіальної оборони та підтримали депутатський запит щодо проблемних питань функціонування АТ «Прикарпаттяобленерго» у всіх населених пунктах громади, зокрема, низьку якість напруги та планові вимкнення під час опалювального сезону та дистанційної форми навчання учнів.

Ознайомитися з проєктами рішень можна за посиланням https://kuty-rada.gov.ua/documents/proyekti-rishen-sesij

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *