Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

До уваги жителів громади (додаткові роз’яснення щодо актуалізації)!

Результатом актуалізації даних щодо зареєстрованого місця проживання є Витяг із Реєстру територіальної громади з QR кодом у правому верхньому куті та видається відділом «ЦНАП» і старостатами протягом останніх трьох років ( усі власники ІD карток та діти до трирічного віку уже мають вищевказані документи) – отже в їх випадку додаткових дій не передбачається (актулізацію даних уже здійснено).

Решта громадян, що користуються паперовими паспортами зразка 1993 року та діти від трьох до чотирнадцяти років, мають необхідність звірити (актуалізувати) інформацію щодо свого зареєстрованого місця проживання. Витяг про зареєстроване місце проживання особи є обов’язковим додатком до паспорта будь якого зразка та свідоцтва про народження (для малолітніх).

З метою покращення якості надання всіх державних послуг просимо власників домогосподарств своєчасно звернутись з паспортними документами усіх зареєстрованих за їхньою адресою осіб та свідоцтвом про власність (за наявності).

За додатковою інформацією будь ласка звертайтесь у старостати за місцем реєстраційного обліку, а жителі селища Кути у Відділ «ЦНАП» за тел. +38098-092-31-04.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *