Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Відсутність дорожніх знаків, облаштованих тротуарів, узбіч на державних дорогах – одна з найболючіших проблем в нашій громаді

Відсутність дорожніх знаків, облаштованих тротуарів, узбіч на державних дорогах – одна з найболючіших проблем в нашій громаді. Вулиця Довга в Кутах і Старих Кутах та вулиця Шевченка в Тюдові – дороги державного значення. Кутська селищна рада в межах повноважень неодноразово зверталася до державних органів з приводу вирішення вищезазначеної проблеми, але, враховуючи воєнний стан, дорожні знаки та тротуари не є першочерговими завданнями держави. (Приклад відповідного листування додається.)

Також селищна рада зверталася з приводу нанесення розмітки на державних дорогах, зʼїздів до комунальних вулиць Шевченка, Банської, Лесі Українки та інших.

Наголошуємо і звертаємо особливу увагу водіїв на життєвій необхідності дотримання правил дорожнього руху, а саме швидкісного режиму до 50 км/год. в населених пунктах, безпечної дистанції між транспортними засобами.

Не менш важливою вимогою до пішоходів та велосипедистів є наявність світловідбиваючих елементів на одязі та велосипедах в темний період доби та при складних погодних умовах.

Взаємоповага та відповідальність на дорозі – найкращий спосіб уникнути небезпеки.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *