Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Допомога, яка дістанеться до кожного серденька

Допомога, яка дістанеться до кожного серденька

Життя у високогірній місцевості – це не тільки про живописні краєвиди. Деколи мешканці Карпатського регіону стикаються з неймовірними труднощями, як от, до прикладу, одна з бенефіцірок проєкту Домашня опіка.

Наша підопічна живе у с. Розтоки, що належить до Кутська селищна рада. Цій пані неймовірно сильно був потрібен холодильник, проте, ні коштів на його покупку, ні можливості доставки до свого дому, який знаходиться доволі високо над рівнем моря, – у неї не було.

Але, як ви зрозуміли, якщо в історію втручається Карітас Коломия – вона приречена на щасливе закінчення. Керівниця напрямку роботи з літніми людьми Marta Konechna заручившись підтримкою кейс-менеджера проєкту #ECHO Andrey Zorenko який діє за підтримки EU Civil Protection & Humanitarian Aid Caritas Österreich Caritas Ukraine змогли подарувати справжнє диво старенькій☺️ Спільними зусиллями, вони знайшли кошти для покупки холодильника, а доставляли його вгору на возі з конем.

Тільки уявіть собі наскільки неймовірно це було. А якщо у вас погано з уявою – дивіться відеорепртаж у наших сторіс Пан Андрій дуже старався, щоб передати вам цю неймовірну атмосферу добра та пригод

Разом робимо добрі справи і перемагаємо

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *