Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Велопробіг присвячений пам’яті Героїв, які загинули за волю і незалежність України у всі часи

Велопробіг присвячений пам’яті Героїв, які загинули за волю і незалежність України у всі часи

Учора, 16 жовтня відбувся традиційний велопробіг маршрутом Кутської громади. Ця акція присвячена пам’яті Героїв, які загинули за волю і незалежність України, з нагоди відзначення державних свят Дня Захисників і Захисниць України,  Дня Українського козацтва, 80 річчя створення УПА, а також святкуання величного християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці.

Попередньо, біля пам’ятного Хреста бійцям за волю України в с. Старі Кути на подвір’ї УГКЦ Преображення Господнього отцем Юрієм Корпанюком було відправлено панахиду за загиблими Героями та окроплення учасників акції свяченою водою.

Пам’ять загиблих Захисників вшанували хвилиною мовчання. Велопробіг відбувся за традиційним маршрутом селами Кутської громади. Під час здійсненя маршруту на могилах та пам’ятних місцях загиблих воїнів було запалено свічки та покладено квіти.

На завершення патріотичної акції у Тюдові, підприємець Василь Яремчук пригостив всіх учасників велопробігу бограчем. Учасники велопробігу здійснили благородну патріотичну акцію на честь українського війська!

Слава Україні! Героям слава!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *