Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Кого на обліку в службі зайнятості Івано-Франківщини більше: чоловіків чи жінок?

Кого на обліку в службі зайнятості Івано-Франківщини більше: чоловіків чи жінок?

Послуги служби зайнятості (пошук роботи, професійне навчання, громадські та інші роботи тимчасового характеру) отримують усі, хто звертається за допомогою: і чоловіки, і жінки.

Протягом січня-липня 2021 року в службі зайнятості Прикарпаття 27,6 тис. осіб мали статус зареєстрованого безробітного, зокрема, 63 % (17,3 тис. осіб) жінки, і, відповідно, чоловіки – 37 % або 10,3 тис. осіб.

Так, наприклад, найбільше безробітних жіночої статі зафіксовано у Болехівській міській, Богородчанській та Рожнятівській районних філіях обласного центру зайнятості

За сприяння Івано-Франківської обласної служби зайнятості протягом цього періоду отримали роботу 5,4 тис. жінок (54 %), а також 4,5 тис. чоловіків (46 відсотків).

Також із числа осіб, які брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру, 60% (354 особи) – жінки, а до професійного навчання за направленням державної служби зайнятості були залучені 2,4 тис. безробітних жінок (67 відсотків).

Станом на 1 серпня 2021 року на обліку у службі зайнятості області перебуває 9,5 тисяч осіб, з них: 62 % – жінки, а 38 % – чоловіки.

За інформацією відділу інформаційної роботи Івано-Франківського обласного центру зайнятості

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *