Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Мінмолодьспорту оголошує прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проєктів у рамках здійснення обмінів молоддю України та Литви

Мінмолодьспорту оголошує прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проєктів у рамках здійснення обмінів молоддю України та Литви

Відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом Литовської Республіки про Раду обмінів молоддю України та Литви, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2015 року № 1016, та Порядку здійснення обмінів молоддю України та Литви та проведення заходів відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом Литовської Республіки про Раду обмінів молоддю України та Литви, затвердженого наказом Міністерства молоді та спорту від 16 листопада 2016 року № 4297, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України від 18 листопада 2016 р. за № 1498/29628 (із змінами), Міністерство молоді та спорту України оголошує прийом заявок на участь у конкурсі проєктів у рамках здійснення обмінів молоддю України та Литви.

На проведення конкурсу проєктів цього року у Державному бюджеті України передбачено 3 млн 700 тис. грн.

Хто може подавати заявку на участь у конкурсі?

Неприбуткові організації, які працюють з молоддю, зокрема:
інститути громадянського суспільства;
установи, які працюють з молоддю.
Юридичні особи, зареєстровані в Україні подають заявки на участь у конкурсі до Міністерства молоді та спорту, керуючись інформацією, розміщеною на офіційному сайті Мінмолодьспорту.
Організації, які подають заявки на участь у конкурсі до Мінмолодьспорту, повинні мати партнерську організацію з Литви та надати відомості про неї при подачі документів.

Подача документів на участь у конкурсі:
Пакет документів на участь у конкурсі має бути поданий до Мінмолодьспорту до 16:00 (за київським часом) 16 серпня 2021 року у друкованій формі на офіційному бланку організації на адресу: м. Київ, вул. Еспланадна, 42 к. 418, та електронній формі (kultmolodi@ukr.net).

Повна інформація та форма заявки за посиланням – https://sport.gov.ua/…/minmolodsportu-ogoloshuye-prijom…

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *