Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

НА ТЕРИТОРІЇ КУТСЬКОЇ ТГ ДЛЯ РОБОТОДАВЦІВ ТА ЇХНІХ ПРАЦІВНИКІВ РОЗ’ЯСНИЛИ ОСНОВНІ ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА ПРО ПРАЦЮ

НА ТЕРИТОРІЇ КУТСЬКОЇ ТГ ДЛЯ РОБОТОДАВЦІВ ТА ЇХНІХ ПРАЦІВНИКІВ РОЗ’ЯСНИЛИ ОСНОВНІ ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА ПРО ПРАЦЮ

Триває проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед працівників та роботодавців області щодо дотримання вимог трудового законодавства, ініційоване управлінням Держпраці в Івано-Франківській області.

Сьогодні, 25 листопада, відповідний превентивний захід проведений на території Кутської селищної територіальної громади за участю головного державного інспектора зазначеного управління Валентини Соколовської та начальника відділу економічного розвитку, підприємництва, регуляторної діяльності та міжнародного співробітництва селищної ради Зої Кахнікевич.

Під час заходу йшлося про необхідність дотримання вимог законодавства про працю в частині належного оформлення трудових відносин, оплати праці найманих працівників, забезпечення їх прав на здорові та безпечні умови праці, на відпочинок, на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Особливий акцент був зроблений на неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин та виплати заробітної плати в «конвертах», що веде до штрафних санкцій, які чекають на роботодавців у випадку виявлення порушень.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *