Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

СЕСІЯ З ОПТИМІЗМОМ ЩОДО ВДАЛОГО ЗАВЕРШЕННЯ ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКОГО РОКУ

СЕСІЯ З ОПТИМІЗМОМ ЩОДО ВДАЛОГО ЗАВЕРШЕННЯ ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКОГО РОКУ

Сьогодні, 25 листопада, відбулося засідання 13 сесії Кутської селищної ради під головуванням селищного голови Дмитра Павлюка.

Після затвердження порядку денного і регламенту роботи тринадцятої сесії депутати селищної ради перейшли до безпосереднього розгляду решти питань (загалом 13-ти), в тому числі «Розгляд заяв і звернень» (земельні питання), а також «Різне». Інформацію для присутніх озвучив секретар селищної ради Сергій Колотило.

З усіх питань прийняті відповідні рішення, думка депутатів розійшлася лише щодо пропозиції внесення змін до регламенту Кутської селищної ради.

Звертаючись до присутніх у залі засідання, селищний голова Дмитро Павлюк відзначив таке:
– Кутська селищна територіальна громада завершує нинішній, 2021 рік, з виконанням та навіть перевиконанням основного бюджету (38 територіальних громад області матимуть недовиконання взятих на себе фінансових зобов’язань);
– виплачені бюджетні борги, утворені до початку створення громади;
– заробітна плата виплачується у повному обсязі і коштів із цією метою вистачає до завершення бюджетного року;
– оплата за використані енергоносії своєчасна, теплом заклади освіти забезпечені.
Наразі не вдається акумулювати додаткові кошти для наповнення бюджету розвитку громади, так як цьогоріч оплата за газ для тергромад раптово зросла у декілька разів.

Щодо вакцинації проти коронавірусної хвороби COVID-19 доповів керівник КНП «Кутська міська лікарня» Ігор Грабовецький, який звернув увагу на роботу центрів вакцинації в Кутах та Тюдові, зокрема у вихідні дні.

Також селищний голова запросив депутатів та громадськість на звіт селищного голови, який відбудеться 05 грудня 2021 року, о 14:00 год., в Будинку культури селища Кутів.

Насамкінець очільник Кутської ТГ повідомив, що у 2021 році Кутська територіальна громада розташувалася на почесному 3-му місці серед спортгромад Івано-Франківщини.

Пресслужба Кутської селищної ради

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *