Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Наша сила – в єдності!

Наша сила – в єдності!

Соборність – це коли нація, як єдиний організм, живе та дихає заради спільної для кожного мети. Соборність – це коли більше немає чужих проблем чи чужого горя.

Сьогодні, 22 січня, в Кутах відзначили День соборності України. Жителі громади утворили живий ланцюг єдності. Цим самим підтримали незалежність і соборність України. Помолилися за здоров’я тих, хто зараз боронить нашу країну від ворога, за здоров’я їхніх сімей.

Присутніх зі святом привітали Кутський селищний голова Дмитро Павлюк, секретар Кутської селищної ради Сергій Колотило, директорка Кутської художньої школи імені Івана Брошкевича Марія Михайлишин, директорка Кутського ліцею Світлана Андрусяк, завідувачка ЗДО “Покутянка” Любов Бринська.

“Війна обʼєднала нас усіх та зробила українців соборними. Ми знову, як і сотні років тому, доводимо свою згуртованість і спільне прагнення жити у вільній країні, яка сама визначає своє майбутнє. Наша цілеспрямованість і непохитність обов’язково приведе до Перемоги” – зазначив у виступі Дмитро Павлюк.

Дякуємо нашим захисникам і захисницям за можливість проводити такі мирні акції.

Низький уклін Вам!
Слава Україні! ??
Слава нації!??

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *