Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Вітання Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Днем Соборності України

Вітання Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Днем Соборності України

Шановні краяни! День Соборності України відзначається щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

Протягом багатьох століть українці мріяли про незалежну, єдину, соборну державу, про те, щоб землі, які з історичних причин були поділені різними країнами, об’єдналися. І дата 22 січня 1919 року навіки вкарбувалася в літопис українського народу, як величне національне свято возз’єднання українського народу. Це була величезна історична перемога українців, які віками боролись за свою територіальну цілісність та суспільну єдність. Ця перемога стверджує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за волю та незалежність, демонструючи перед усім світом неподільність української землі і непохитність української нації.

Як у ті непрості часи, так і тепер український народ знову відстоює ідею єдності, соборності та цілісності власної країни. Перед нашою державою постали нові виклики.

Віримо, що територіальна цілісність України, за яку віддали життя тисячі незламних борців в різні часи і продовжують сьогодні відстоювати наші бійці, залишиться непорушною. Жодна сила не зламає сильну духом націю, ми подолаємо всі складнощі та збудуємо сильну європейську країну – гідну наших дітей.

Тож прийміть щирі привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу – Дня Соборності України! Зичу вам, шановні земляки, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє нашої громади та України!

З повагою селищний голова Дмитро Павлюк

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *