Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Наші МістаГероїв.

Наші МістаГероїв.

Навесні 2022-го ми звільнили від російських окупантів північні регіони України. Завдяки відважним та вмілим діям всіх наших людей нам вдалося вистояти. Світ побачив, на що здатні українці.

Росіяни стверджували, що їхня втеча з Київщини – це “акт доброї волі”. Цими заявами вони намагалися прикрити ганебність своєї поразки. З того моменту українці ще неодноразово змушували росіян вчиняти аналогічні “акти доброї волі” і відступати – з острова Зміїний, Херсону, міст і сіл Харківщини. Ми побачимо такі ж “акти доброї волі” окупанта в інших частинах України завдяки героїчним і активним діям наших військових, розвідки та усіх, хто боронить Україну.

Звільнення півночі та стійкість України загалом були забезпечені, зокрема, завдяки багатьом звичайним людям, які допомагали Силам оборони і безпеки. Це – волонтери, журналісти, транспортники і багато інших, хто забезпечував оборонців, допомагав людям, викривав позиції окупанта, привертав увагу світу тощо.

Міста героїв – це міста конкретних людей, які проявили свою сміливість, не залишили ближніх та вірили в Україну, а тому змогли перемагати.
Рухаємося далі до повної деокупації нашої суверенної території. До нашої повної Перемоги.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *