Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ДО РІЧНИЦІ ЗВІЛЬНЕННЯ ПІВНОЧІ УКРАЇНИ ВІД РОСІЙСЬКИХ ОКУПАНТІВ СТАРТУВАЛА КАМПАНІЯ «МІСТА ГЕРОЇВ»

ДО РІЧНИЦІ ЗВІЛЬНЕННЯ ПІВНОЧІ УКРАЇНИ ВІД РОСІЙСЬКИХ ОКУПАНТІВ СТАРТУВАЛА КАМПАНІЯ «МІСТА ГЕРОЇВ»

Міста Героїв — це українські міста, міста великих людей, які героїчно борються з ворогом та чинять спротив. Звільнення північних регіонів України від окупанта навесні 2022 року показало не лише нашому народу, але й усім у світі, що Україна може перемогти у цій війні. Світ побачив, що росія значно слабша, ніж про неї думали, і робить великі помилки. Щоб вшанувати подвиг наших захисників і подвиг жителів міст на півночі України, в Офісі Президента започаткували кампанію «Міста героїв».

«Вигравши битву за Київ, ми виграли битву за Україну стратегічно – як за незалежну суверенну державу. Коли була захищена столиця, було захищене і державне життя України. Звільнивши північ, ми побачили, що окупанта можна вигнати. Продовживши цей рух на півдні України – звільнивши Зміїний і Херсонщину, а також на сході України – звільнивши Харківщину, ми впевнені, що можемо звільнити всю нашу землю. Але початок цієї впевненості – саме у битвах за Мощун, Гостомель, Ірпінь, Бучу, Охтирку, Чернігів та інші міста і села наших північних областей, саме у тому першому досвіді наших людей, які побачили, що російська армія біжить з української землі», – зазначили в Офісі Президента.

#МістаГероїв – це міста конкретних людей, які проявили свою сміливість, не залишили близьких та вірили в Україну, а тому змогли перемагати.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *