Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Відбувся звіт старости Тюдівського старостинського округу Колотила Дмитра Григоровича

Відбувся звіт старости Тюдівського старостинського округу Колотила Дмитра Григоровича

26 березня 2023 року, у селі Тюдів, що входить до складу Кутської громади, відбувся звіт старости Тюдівського старостинського округу Колотила Дмитра Григоровича.

Послухати, що було зроблено в Тюдівському старостинському окрузі за 2022 рік, зібралися жителі громади.Також у заході взяли участь селищний голова Дмитро ПАВЛЮК та секретар ради Сергій КОЛОТИЛО.

Староста у своїй доповіді розповів про господарську частину робіт, які проводилися на території старостинського округу у звітному періоді. Також він зазначив, що після повномасштабного вторгнення росії в Україну постійно проводилася робота з внутрішньо переміщеними особами. Всім їм надавалися консультації та рекомендації щодо реєстрації і отримання гуманітарної допомоги, грошових виплат від міжнародних організацій, а також допомоги у вигляді продуктів харчування, пошуку житла тощо.

Під час обговорення звіту мешканці мали можливість поспілкуватися з селищним головою, секретарем ради, отримати відповіді та роз’яснення на запитання, що стосуються життєдіяльності старостинського округу та громади в цілому.

Дмитро Колотило вислухав проблемні питання мешканців старостинського округу та обговорив із присутніми шляхи їх вирішення, а також наголосив, що ми повинні всіма силами підтримувати Збройні Сили України та допомагати нашим військовим наближати довгоочікувану Перемогу.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *