Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Неможливо описати той біль і смуток, які знову сколихнули Кутську громаду…

Неможливо описати той біль і смуток, які знову сколихнули Кутську громаду…

Ми втратили ще одного відданого Захисника України і надзвичайну людину. Під час виконання бойового завдання загинув ДОДЯК Юрій Михайлович, 06.06.1976 року народження, житель села Малий Рожин, уродженець Тюдова. Віддав своє життя Юрій 09.06.2024 року поблизу насленого пункту Новоєгорівка, що на Харківщині.

До лав ЗСУ мобілізований 04.03.2022 року. Старший солдат, стрілець – помічник гранатометника 2 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 3 стрілецької роти в/ч А7091. Він хотів захищати незалежність, свободу та територіальну цілісність нашої держави. І понад усе бажав миру в Україні та найшвидшого повернення додому, до своїх рідних.

Та, на жаль, не судилось…Герой віддав власне життя за нас з вами, за наш спокій та незалежність. Юрій був прикладом мужності, патріотизму, відданості, героїзму для всіх поколінь. Героя не дочекалися донька, син, дружина, родина, друзі, побратими, рідний край.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та друзям Героя. Сумуємо разом з вами. Схиляємо голови перед пам’яттю Захисника, який віддав життя в ім’я України!

Вічна пам’ять і Слава Герою!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *