Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Оголошення про проведення онлайн-семінару з питань ринкового нагляду

20.04.2021 р.  № 124

Головам територіальних громад Івано-Франківської області

З метою інформування громадськості та доведення до широкого читацького загалу (в т.ч. шляхом публікації на офіційних веб-сайтах територіальних громад та сторінках у соціальних мережах ),

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області  (76019 м. Івано-Франківськ, вул. Берегова, 24, тел. 51-13-89,  ifdergprod@vetif.gov.uaподає  наступну актуальну інформацію.

 ОГОЛОШЕННЯ

27 квітня 2021 року управлінням захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в  Івано-Франківській області буде проведено онлайн-семінар на тему: «Реалізація державної політики у сфері державного ринкового нагляду».

 Основні питання, що будуть розглянуті в рамках семінару:

 Загальне поняття державного ринкового нагляду. Реалізація заходів, державного ринкового нагляду на ринку промислової групи товарів.

  1. Вимоги до безпечності нехарчової продукції. Як споживачу знати, що продукція є безпечною?
  2. Основні вимоги для введення в обіг/розповсюдження нехарчової продукції. Відповідальність за порушення законодавства у сфері ринкового нагляду.

 Місце проведення: Інтернет- платформа скайп.

 Запрошуються:  суб’єкти господарської діяльності та представники органів місцевого самоврядування в Івано-Франківській області.

Про визначені кандидатури (прізвище, ім’я, по батькові, посада, номер телефону, логін скайп) необхідно повідомити до 23 квітня 2021 року на електронну адресу: ifyzps@ukr.net.

 Контактний телефон:   0976093958 (Микола Томин)

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *