Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

ПОВІДОМЛЕННЯ ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Молодіжної ради при виконавчому комітеті Кутської селищної ради

ПОВІДОМЛЕННЯ Ініціативної групи з підготовки Установчих зборів для формування Молодіжної ради при виконавчому комітеті Кутської селищної ради

30 липня 2021 року о 13:00 у Будинку культури селища Кути відбудуться Установчі збори з формування Молодіжної ради при виконавчому комітеті Кутської селищної ради.
До складу Молодіжної ради запрошуються громадяни України, віком від 14 до 35 років.
Для участі в Установчих зборах необхідно подати до Відділу культури, туризму, молоді та спорту Кусткої селищної ради документи за встановленим зразком, а саме:

•  Заява
Біографічна довідка
Бланк підписів 10 жителів громади віком від 14 до 35 років.
• Копія паспорта (або свідоцтва про народження в разі відсутності паспорта)

Прийом документів буде відбуватися у Відділі культури, туризму молоді та спорту Кутської селищної ради за адресою площа Вічевий Майдан, 9 з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 12:00 та з 14:00 до 16:00. Останній день подачі документів – 26 липня 2021 року.

Склад Молодіжної ради буде сформовано на Установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатів, які виявили бажання брати участь у роботі Молодіжної ради. Кількісний склад Молодіжної ради не може становити більше як 20 осіб. Строк повноважень складу Молодіжної ради становить два роки.

 

Склад Ініціативної групи з підготовки Установчих зборів для формування Молодіжної ради при виконавчому комітеті Кутської селищної ради:

Колотило Сергій Васильович – секретар селищної ради

Василькевич Андрій Ігорович – заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради (голова Ініціативної групи)

Бернюга Василь Дмитрович – голова постійної комісії селищної ради з гуманітарних питань

Подоляк Володимир Володимирович – начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту

Яремчук Ольга Іванівна – спеціаліст відділу культури, туризму, молоді та спорту
(секретар Ініціативної групи)

Шнайдер Вікторія Єгорівна – начальник відділу освіти

14 липня 2021 року

 

 

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *