Представники Держпродспоживслужби обговорили з керівниками навчальних закладів Войнилівської громади питання дитячого харчування
13.05.2021 р. № 153
Головам територіальних громад Івано-Франківської області
З метою інформування громадськості та доведення до широкого читацького загалу (в т.ч. шляхом публікації на офіційних веб-сайтах територіальних громад та сторінках у соціальних мережах ),
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області (76019 м. Івано-Франківськ, вул. Берегова, 24, тел. 51-13-89, ifdergprod@vetif.gov.ua) подає наступну актуальну інформацію.
Представники Держпродспоживслужби обговорили з керівниками навчальних закладів Войнилівської громади питання дитячого харчування
Фахівці Калуського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області 06 травня 2021 року на базі Войнилівського ліцею провели семінар–навчання для керівників загальноосвітніх навчальних закладів Войнилівської селищної громади.
Учасники заходу розглянули особливості впровадження в шкільних їдальнях постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках НАССР.
В ході семінару проаналізовано вимоги Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затвердженого Наказом МОЗ України від 25.09.2020 № 2205, щодо обладнання та утримання харчоблоків, складання примірних меню, технологічних карток та картотеки страв, вимоги до технології приготування страв для дитячого харчування.
Крім того, було обговорено питання співпраці персоналу харчоблоків з постачальниками харчових продуктів та продовольчої сировини, ведення документації та приймання продуктів, вимоги державних стандартів до якості, маркування, паковання харчових продуктів.
0 коментарів