Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» ТОМ’ЮК Галині Володимирівні, жительці села Старі Кути, матері п’яти дітей.

Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» ТОМ’ЮК Галині Володимирівні, жительці села Старі Кути, матері п’яти дітей.

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ від 29.01.2024 № 33/2024 «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня», відповідно до якого за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку відзначено 104 жінки Івано-Франківської області. Таке почесне звання також отримала жителька Старих Кутів, мати п’яти діток (чарівних дівчаток) – ТОМ’ЮК Галина Володимирівна.

Для відома: Почесне звання України є державною нагородою і є вищою формою відзначення громадян за видатні заслуги перед Україною (Закону України «Про державні нагороди»).

Почесне звання «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку, враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

Щиро вітаємо Галину Володимирівну! Бажаємо міцного здоров’я, щастя, тепла, а також безмежної радості від життя та Ваших діток під мирним українським небом!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *