Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Привітання Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Днем Кутської селищної територіальної громади

Привітання Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Днем Кутської селищної територіальної громади

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ та ГОСТІ КУТСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Щиро вітаю із нашим спільним святом – днем Кутської селищної територіальної громади, до якого причетні усі, хто виборював право на її існування, та ті, хто щоденною невтомною працею підтримує її.

Згуртувавшись, ми стали єдиною спільнотою людей, здатних бути справжніми господарями на своїй землі. Можна по-різному визначати та рахувати роки селища Кутів та усіх сіл: перші згадки, присвоєні статуси тощо. Та від 2020 року у нас єдиний відлік – утворення єдиної Кутської територіальної громади відзначаємо 21 вересня.

У цей день хочу подякувати кожному жителю громади, який вболіває за її розвиток, підтримує не лише своєю працею, а й активною громадянською позицією, усім платникам податків, які наповнюють надходженнями місцевий бюджет, даючи громаді сили для її життєдіяльності у цих надскладних умовах, депутатам, всім працівникам місцевого самоврядування за сумлінну працю і велику відповідальність у час, коли спільно потрібно приймати важливі рішення. Висловлюю подяку нашим комунальним підприємствам.

Вітаю також нашу молодь, яка сьогодні показала, що наше майбутнє у надійних руках, адже вони активно займаються волонтерською діяльністю, захищають свою країну.

Наша громада відзначає це свято у складний для країни час. Тож, саме сьогодні я хочу щиро подякувати нашим захисникам, за кожний день героїчної боротьби, за мужність, патріотизм та захист! Дякую волонтерам, які день у день роблять все заради підтримки воїнів, допомагають внутрішньо переміщеним людям, які проживають на території нашої громади. Шановні підприємці та жителі громади, дякую вам за благодійність та щоденну допомогу нашій армії!

Дякую працівникам освітніх закладів громади, які долучилися різного виду робіт, безперервно плели сітки для фронту, за невтомну працю працівникам медичних закладів.

У ці непрості для нашої держави часи нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати особисті думки і погляди, але вміти чути один одного та досягати бажаних цілей.

Цього року ми не святкуємо День громади зі зрозумілих причин, в нашій країні війна, але переконаний, що попереду у нас багато свят та перемог, які ми зустрінемо під мирним небом на українській квітучій землі. Вірте в наші Збройні Сили України, у всіх, хто мужньо боронить нашу з вами рідну землю. Тож з нагоди Дня громади від усієї душі вітаю жителів та гостей, бажаю мирного неба, спокою, злагоди, добробуту, щастя та благополуччя, а також міцного здоров’я та родинного затишку.

Нехай процвітає наша громада, нехай в неї буде яскраве та щасливе майбутнє, панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра!

З повагою селищний голова Дмитро ПАВЛЮК

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *