Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Привітання Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Днем Матері

Привітання Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Днем Матері

Дорогі матері! Прийміть найсердечніші вітання з прекрасним святом – Днем матері, яке сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері.

Шанобливе та поважне ставлення до матері, її високий авторитет у сім’ї та суспільстві за всіх часів були притаманні українському народу, а материнська любов була і залишається єдиною надійною, могутньою силою.

Сьогодні це особливий день – обпалений війною, але з гарячим серцем, великою внутрішньою силою, вірою та героїзмом українських матерів.

Низький доземний уклін матерям, чиї сини і дочки стали на захист України від російської агресії, за недоспані ночі, переживання і молитви, які допомагають нам в житті, за терпіння, витримку, мудрість і мужність, з якими вони, долаючи нинішні негаразди, зберігають віру в завтрашній кращий день.

Пам’ятаймо завжди про ту жертовність, яку приносять нам наші мами! Щастя і здоров’я всім вам, дорогі матері! Поваги і підтримки від рідних, радості, добробуту, вдячності, Божої опіки та багато років життя! Миру та злагоди у ваші оселі! Перемоги Україні!

Бережіть себе!

З повагою селищний голова Дмитро ПАВЛЮК

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *