Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Богданові ШВІЦУ НАЗАВЖДИ 40…

Богданові ШВІЦУ НАЗАВЖДИ 40…

Сьогодні минає рік, як Кутська громада отримала трагічну звістку про те, що під час виконання військового обов’язку, вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину загинув ШВІЦ Богдан Миколайович, житель с. Старі Кути. Герой поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ. Солдат, стрілець-кулеметник стрілецької військової частини А-4809.

ШВІЦ Богдан Миколайович народився 20 лютого 1983 року в селі Кобаках. Жив у селі Старих Кутах. Навчався у Кобаківському ліцеї імені Марка Черемшини. Закінчив Кутське професійне училище. Деякий час працював у Сільгоспхімії. Останніми роками їздив на заробітки за кордон.

Одружився. Був люблячим чоловіком і батьком, доброю і порядною людиною. Незважаючи на те, що був багатодітним батьком, пішов захищати Україну, свою родину та всіх нас від лютого ворога. Служив Богдан у 93-й бригаді «Холодний яр».

12 травня загинув смертю Героя від артилерійського обстрілу під час виконання бойового завдання поблизу Бахмута. Герой самовіддано захищав Україну, до останньої миті свого життя безстрашно бився із російськими окупантами. Загинув, виявивши мужність і незламність.

Хай добрий, світлий спомин про мужнього захисника залишиться у серцях всіх, хто його знав, любив і шанував.

Вічна пам’ять, доземний уклін і щира подяка Герою!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *