Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Привітання Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Днем захисників і захисниць України, Днем Українського козацтва та Днем створення УПА

Привітання Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА з Днем захисників і захисниць України, Днем Українського козацтва та Днем створення УПА

Шановна громадо! Прийміть щирі вітання із Днем захисників і захисниць України, Днем Українського козацтва та 82-річницею створення Української повстанської армії! День захисників і захисниць України – це свято нескорених, бо, незважаючи на всі випробування, дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів.

Захисники і захисниці України – це ті, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова, а реальні дії. Це свято органічно поєднується з відзначенням свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва та Днем створення УПА і символізує незламний дух, вікові традиції та глибоку духовність українського народу.

Дякую всім, хто зараз на передовій захищає нашу з вами свободу, честь, гідність і державність. Схиляємо голови перед тими, хто за Незалежність України заплатив найціннішим – своїм життям. Вшановуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних героїв – захисників та захисниць української землі!

Бажаю міцного здоров’я, злагоди, добра і миру, успіхів, невичерпної енергії, сили й покровительства Пресвятої Богородиці в усіх справах та починаннях.

Слава Україні! Героям слава!

З повагою селищний голова Дмитро ПАВЛЮК

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *