Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ДМИТРО ПАВЛЮК ПРИВІТАВ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ДМИТРО ПАВЛЮК ПРИВІТАВ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Сьогодні, 27 липня, в День медичного працівника селищний голова Дмитро ПАВЛЮК та секретар ради Сергій КОЛОТИЛО привітали медпрацівників КНП «Кутська міська лікарня», ветеранів медичної галузі з професійним святом.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв, військових медиків, які гідно виконували свій професійний обов’язок, захищаючи нашу державу та рятуючи життя іншим.

«Сьогодні, тут, ви є надійним тилом, на фронті рятуєте життя, лікуєте поранених безпосередньо на полі бою – це надзвичайно відповідальна і важлива праця. Медик – це не просто професія, це швидше покликання або навіть благородна місія. Висловлюю щирі слова подяки кожному з вас за професіоналізм, щоденну невтомну працю, зокрема в умовах війни, відданість, доброту та людяність», – зазначив Дмитро ПАВЛЮК.

Селищний голова побажав працівникам галузі охорони здоров’я та їх родинам міцного здоров’я, оптимізму, наснаги, злагоди, благополуччя, миру і спокою.

Цього дня працівники сфери охорони здоров’я КНП «Кутська міська лікарня» отримали чимало подяк та грамот різного рівня, зокрема грамоти Кутської селищної ради з нагоди Дня медичного працівника за вагомий і особливий внесок, високі показники в роботі, участь у громадському житті лікарні.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *