Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Школярі Івано-Франківщини створять інноваційні бізнес моделі для власної справи: стартують табори підприємництва

 

Школярі Івано-Франківщини створять інноваційні бізнес моделі для власної справи: стартують табори підприємництва

Освітні табори з підприємництва та інновацій розпочнуться 13 та 15 серпня у Верховині й на Косівщині. Учасники – школярі 8-11 класів із шкіл Івано-Франківської області. Підлітки запропонують власні бізнес ідеї, створять прототипи інноваційних пропозицій, презентують їх у командах. Робота у таборі триватиме два дні. Мета таборів – мотивувати дітей до створення власної справи у майбутньому, навчити методики дизайн мислення, Запрошуємо представнків ЗМІ, мешканців громад відвідати табори та підтримати презентації учнівських інноваційних проєктів!

● 13 серпня учні із п’яти закладів освіти зустрінуться у приміщенні Верховинського ліцею. Відкриття табору о 10:00 год. Підсумкова презентація ідей відбудеться 14 серпня о 16:00. Адреса: смт Верховина, вул. Франка, 7
● 15 серпня о 10:00 год. табір відкриється у приміщеннні Старокосівського ліцею.
Адреса: с. Смодна, вул. Ірчана 292 а.

«Кожна ідея, яку школярі із тренерами пропрацюють під час табору, може стати стартапом. Діти сміливі у своїх мріях, креативні. Наше завдання навчити їх реалізовувати задумане, розуміти, які ресурси необхідні, як формувати успішну бізнес модель. Тепер таких ідей з’явиться багато у різних громадах», – наголошує координаторка проєкту «Leave no one behind partnership» Уляна Пак.

Учнівські команди отримають сертифікати на техніку для шкіл. Комп’ютери, проєктори з екранами для українських закладів освіти на партнерських умовах забезпечує уряд Тайваню, в рамках масштабного благодійного проєкту “Leave no one behind partnership”. Реалізовує проєкт Громадська організація “Всеукраїнський демократичний форум” за сприяння Миколи Княжицького.

За словами засновника ГО «Всеукраїнський демократичний форум» Миколи Княжицького, спочатку інноваційними ідеями, а згодом конкретними діями молодь збудує нову країну.

Якісна освіта з доступними технологіями стане основою для розвитку нового покоління українських вчених, інженерів, програмістів, підприємців. Дітям слід заезпечити умови для реалізації в Україні. Вони дуже важливі і потрібні своїй державі!

Освітні інноваційні табори для школярів проводитимуть у трьох областях – Івано-Франківській, Львівській, Полтавській. Щоразу в іншій громаді. Більше інформації про проєкт «Leave no one behind partnership» на сторінках у соціальних мережах: фейсбук, інстаграм.

Менеджер проєкту в Івано-Франківській області: Марія Маківничук, тел.: 0968378101

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *