Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Сьогодні річниця війни, річниця повномасштабного вторгнення росії на територію України.

ШАНОВНІ КРАЯНИ!

Сьогодні річниця війни, річниця повномасштабного вторгнення росії на територію України. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку москва розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році.

Своєю збройною агресією росія розв’язала першу в XXI столітті континентальну війну в Європі, підірвавши систему колективної світової безпеки, встановлену після Другої світової війни. Світ знову зіткнувся з режимом, який прагне силової ревізії кордонів і прямує до новітнього тоталітаризму.

Повномасштабне вторгнення російських військ в Україну остаточно зірвало маску з агресивного путінського режиму, що 9 років прикидався «миротворцем» та «третьою стороною» у війні на сході України. 365 днів боротьби, мужності, героїзму. 365 днів сповнених страждань, страшних випробувань, втрат, розпачу, розлук. Рік незламності, стійкості та єдності українського народу. Рік розуміння, що ми, українці, сильна нація, яку підтримує весь цивілізований світ.

Героїчний опір українців – це не лише боротьба за фізичне виживання Українського народу та свободу країни. У цій війні Україна захищає свій європейський вибір, свої ідентичність і цінності як частину європейських. Українці проливають кров за вільну, демократичну Європу. Сьогодні Україна ефективно стримує російську збройну агресію завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, а також потужній міжнародній допомозі. Наша стійкість забезпечується нашими героями на фронті, волонтерами, медиками, рятувальниками, викладачами, водіями у тилу, без допомоги яких протистояти російській агресії було б ще важче.

Однозначно, 2022 рік – рік незламних людей, незламної сили волі і незламної країни. 2022 рік став роком, коли ми щодня дякуємо українським Воїнам! Дякуємо за кожен світанок і за кожен вечір. Дякуємо їм за їхню незламність та мужність, сміливість та стійкість. 2022-ий навчив українців поваги, шани і вдячності. Україна сильна людьми, які вірять Збройним силам України, вірять у перемогу України! Повномасштабне вторгнення росії як ніколи об’єднало та згуртувало націю. Тепер у кожного українця свій фронт і своя місія. Воїни сміливо боронять Україну від агресора, у лікарів, які працюють 24/7, свій медичний фронт, волонтери шукають, знаходять і везуть все найнеобхідніше, бо є надійною опорою військових і медиків.

Ми боротимемося, доки не звільнимо від окупанта останній сантиметр української землі. Тож наше суспільство має й надалі залишатися консолідованим для перемоги над агресором і розбудови демократичної правової держави.

Тримаємось і віримо – Україна переможе і буде вільною, мирною державою!
Слава всім, хто воює за Україну!
Світла памʼять кожному, хто віддав своє життя за нашу свободу!
Разом — до Миру! До Перемоги!
Перемога України – запорука світової стабільності.

Селищний голова Дмитро Павлюк

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *