Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Сьогодні річниця загибелі воїна Миколи БОРОДАЙЛЮКА

Сьогодні річниця загибелі воїна Миколи БОРОДАЙЛЮКА

Рік тому, 04 липня, у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність при виконанні бойового завдання, поблизу населеного пункту Невське Луганської області загинув наш земляк Микола Іванович БОРОДАЙЛЮК. Нічим не розрадити рідних та близьких Воїна, загиблого у пеклі війни, у якого попереду мало б бути довге і щасливе життя, якби не війна. Не пробачимо. Біль мами за сина, якого вбили на війні… біль родини. В цій біді немає байдужих. Це наш спільний біль, спільна втрата і спільне горе.

БОРОДАЙЛЮК Микола Іванович, народився 1 листопада 1979 року. Уродженець і житель села Старих Кутів. Закінчив 9 класів Кутської середньої школи та Кутське ПТУ № 36. Служив в армії. Працював на пекарні «Кути-хліб».

На початку березня 2022 року пішов захищати Україну від жорстокого ворога. Героїчно воював на фронті. Був солдатом, санітаром – стрільцем 1 стрілецького відділення 1 взводу 3 роти в/ч А7091.

Війна забрала єдиного сина у матері Олени Миколаївни. Ніколи більше не потиснуть батькової руки синочки Героя — Павло і Петро. Рідні, друзі, колеги по роботі, побратими завжди пам’ятатимуть Миколу як дуже доброго, розумного, чесного, спокійного, щирого, вихованого чоловіка.

Наш обов’язок — берегти пам’ять про полеглих Захисників, підтримувати їхні осиротілі родини, жити і працювати так, щоб загиблим героям не було за нас соромно, щоб їхня неймовірно велика жертва не була марною.

Висловлюємо глибокі співчуття родині Миколи.

Вічна пам’ять і вічна слава Герою!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *