Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Сонячна Струна / Słoneczna Struna / Solar String Будинку культури селища Кути долучився до благодійної акції в Німеччині, на підтримку України «Серце для України»

Сонячна Струна / Słoneczna Struna / Solar String Будинку культури селища Кути долучився до благодійної акції в Німеччині, на підтримку України «Серце для України», ініціатором та організатором якої виступив голова Громада Українців Тюрінгії, Ukrainische Landsleute in Thueringen e.V., наш земляк, тюдівчанин Vasyl Vitenko.

Пана Василя та Громаду було відзначено подячними грамотами Кутського селищного голови Дмитро Павлюк та пам’ятними подарунками від вихованців КУТСЬКА ДИТЯЧА ХУДОЖНЯ ШКОЛА ім. І. Брошкевича (керівник Марія МИХАЙЛИШИН).

Виступав колектив на благодійних заходах у містах Erfurt, Weimar, Jüterbog. Важливо зазначити, що ансамбль був учасником 101 мітингу на підтримку України, що систематично проходить у місті Weimar. Зібрані кошти були спрямовані на придбання карети швидкої допомоги Косівської ЦРЛ та на потреби бійців Збройних Сил України.

Дякуємо Василеві ВІТЕНКУ, Громаді Українців Тюрінгії за патріотизм, небайдужість, волонтерство, активну життєву позицію на спільному шляху до Перемоги над російським агресором, волонтеру Володимирові УГРИНЮКУ за перевезення бандуристок за кордон та усім хто долучився до благодійної акції.

Щиро вдячні Народному аматорському ансамблю «Сонячна струна» за невтомну працю у наближенні України до Перемоги!

В єдності наша сила! ?? Разом подолаємо ворога!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *