Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Про підтримку військовослужбовців: Кутський селищний голова Дмитро ПАВЛЮК на загальних зборах регіонального відділення Асоціації міст України

Про підтримку військовослужбовців: Кутський селищний голова Дмитро ПАВЛЮК на загальних зборах регіонального відділення Асоціації міст України

Селищний голова Дмитро ПАВЛЮК спільно з головами територіальних громад Прикарпаття взяв участь у загальних зборах регіонального відділення Асоціації міст України.

Спілкувалися про підтримку наших воїнів, адже надійний тил та підтримка – незламний фронт. І навіть попри всі виклики, з якими довелося зіткнутися в минулому році, а зокрема це вилучення військового ПДФО, громади повинні напрацьовувати всі подальші механізми дієвої допомоги Захисникам, щоб вчасно та влучно закривати їх потреби.

Кожен з очільників громад ділився досвідом щодо закупівлі дронів, автомобілів, підтримки ВПО, обговорювали шляхи посилення допомоги фронту. Про роботу Асоціації щодо законодавчих ініціатив які дозволяють муніципалітетам на належному рівні допомагати військовим, а разом з тим і підтримувати життєдіяльність громад в умовах воєнного стану розповів виконавчий директор АМУ Олександр СЛОБОЖАН.

Варто зазначити, що у Кутській громаді діють програми підтримки наших воїнів, родин військовослужбовців та полеглих Захисників. Ця допомога є пріоритетом для нашої громади та триватиме надалі.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *