Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Пам’ятаємо доки будемо жити…

Пам’ятаємо доки будемо жити…

Рік тому до нашої громади надійшла сумна та така тяжка звістка – під час боїв за захист України загинув воїн світла. Сьогодні минає рік з дня загибелі захисника нашої громади Івана Петровича БУЖОРИ, жителя селища Кути, уродженця Буковини.

Іван Петрович народився 31 липня 1982 року у селищі Берегомет, Вижницького району, Чернівецької області. Навчався у середній загальноосвітній школі. Закінчив ПТУ №4 м. Чернівці. Служив в армії. Одружився і проживав у Кутах. Разом з дружиною Ольгою виховували синочка Ярослава. Працював на різних роботах, у тому числі за кордоном.

Шлях бійця Іван Петрович почав зі служби у Збройних силах України ще з 04 вересня 2014 року. Проходив військову службу у гарячих точках в зоні АТО по 22 вересня 2015 року

З початку повномасштабного ворожого вторгнення добровільно вступив до лав Буковинської територіальної оборони. У березні 2022 року його підрозділ відправили у зону бойових дій. Служив головним сержантом, командиром зенітного артилерійського відділення зенітно-ракетно-артилерійського взводу роти вогневої підтримки 93 окремого батальйону ТрО 107 окремої бригади. Захищав Полтавську, Сумську, Харківську, Донецьку області, відтак — Луганську.

Іван Петрович нагороджений відзнакою Президента України «ЗА УЧАСТЬ В АНТИТЕРОРИСТИЧНІЙ ОПЕРАЦІЇ» та іншими нагородами. Загинув Герой під час виконання бойового завдання, в районі населеного пункту Невське Луганської області.

Іван був відважним воїном, відповідальним до своїх обов’язків, товариським побратимом завжди готовим прикрити собою інших. Полеглий боєць захищав незалежність, свободу та територіальну цілісність нашої держави бажав миру для України та найшвидшого повернення додому, до своїх рідних.

Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі. Сумуємо та підтримуємо рідних у важкій скорботі. Нехай опіка Всевишнього та наші молитви полегшать гіркоту втрати і родинне горе.

У роковини смерті схиляємо голови перед пам`яттю справжнього Героя. Вшануймо сьогодні світлу пам’ять про полеглого Захисника хвилиною мовчання та згадаймо його душу у молитві.

Царство Небесне! Вічна пам’ять і слава!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *