Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Святкові заходи для дітей із сімей вразливих категорій

Напередодні відзначення Міжнародного дня захисту дітей службою у справах дітей спільно з відділом культури, туризму, молоді та спорту Кутської селищної ради організовано святковий концерт для дітей із сімей вразливих категорій, які проживають у Кутській громаді.

З привітальним словом та побажаннями міцного здоров’я, щасливого дитинства та миру до дітей та гостей свята звернувся секретар Кутскої селищної ради Сергій Колотило.

Опісля відбулася зустріч – розвага з інспекторами ювенальної превенції Косівського РВП ГУНП на тему «Поліція на захисті дітей», у ході якої Кутський селищний голова Дмитро Павлюк привітав усіх присутніх з прийдешнім святом та вручив діткам адресні подарунки придбані службою у справах дітей та СОС Дитячі Містечка в Україні.

Також спеціалістами Служби у справах дітей Кутської селищної ради буде здійснено візит до дітей, батьки яких загинули в російсько-українській війні, дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах для вручення діткам подарункових пакетів.

Дякуємо СОС Дитячі Містечка в Україні за допомогу у формуванні подарункових пакетів для наших діток. Завдяки усім, хто долучився до проведення цього свята, діти отримали хороший настрій і позитивні емоції, відчули радість спілкування, підтримку і любов дорослих, віру і надію на щасливе мирне майбутнє.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *