Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Турбуємось про родини Героїв

Турбуємось про родини Героїв

На виконання розпорядження Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА від 04 серпня 2023 року №151/04-01 «Про оздоровлення членів сімей полеглих захисників України, зниклих безвісти та сімей поранених військовослужбовців, які захищають Україну від військової агресії російської федерації у закладах оздоровлення та відпочинку в Івано-Франківській області в населених пунктах, віднесених до категорії гірських» у період з 25 серпня по 01 вересня 2023 року, мали можливість оздоровитися 46 членів сімей полеглих захисників України, зниклих безвісти та сімей поранених військовослужбовців.

Родини прийняв один з найкомфортабельніших готелів Івано-Франківщини – «WELLLAND», що у місті Яремче. Для них наші партнери підготували комфортне перебування, цікаве дозвілля та якісне харчування.

Завдяки чудовому розташуванню комплексу «WELLLAND», під супроводом гіда пана Сергія, вдалося організувати прогулянки з видом на Карпатську місцевість: похід на місцеву гору Маковиця, з частуванням крафтовими сирами за стародавніми галицькими рецептами; відвідини етнопарку «Гуцул Ленд», який знаходиться у Буковелі та є етнографічним комплексом просто неба, де можна почути історії з життя та побуту горян Українських Карпат та побачити на власні очі, як у природних умовах проживають свійські, екзотичні та дикі тварини.

Всі заходи стали можливими у результаті злагодженої співпраці Кутської селищної ради та адміністрації готелю «WELLLAND». Наші партнери дарували своє тепло і турботу, загалом, працювали над тим, щоб рідні наших захисників, які змушені важко переживати біль утрати змогли відновитися емоційно та фізично.

Щиро сподіваємося, що оздоровча програма забезпечила цікаве дозвілля для всіх відпочиваючих, а позитивні враження допомогли відволіктися від своїх звичних буднів.

Відпочинок організований відповідно до Програми соціального захисту населення Кутської селищної ради.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *