Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

У Кутській громаді відбувся публічний звіт Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА про роботу за 2022 рік

У Кутській громаді відбувся публічний звіт Кутського селищного голови Дмитра ПАВЛЮКА про роботу за 2022 рік

02 квітня, у залі Будинку культури селища Кути перед мешканцями громади відбувся звіт селищного голови Дмитра Павлюка про роботу за 2022 рік. Основною метою заходу було ознайомлення жителів громади з виконаною роботою, вислухати всі питання та пропозиції.

Голова доповів окремо по кожній сфері життєдіяльності громади: бюджет, благодійна та гуманітарна допомога, комунальна сфера, медицина, соціальний захист населення, освіта, культура та спорт, тощо.

Для зручності під час доповіді на екран були виведені діаграми з показниками роботи селищної ради. Селищний голова детально зупинявся на бюджеті, гуманітарній і благодійній допомозі для ЗСУ та ВПО, дорожній інфраструктурі, медицині, соціальній сфері, спорті.

Також Дмитро Павлюк зазначив, що після повномасштабного вторгнення росії в Україну постійно проводилася робота з внутрішньо переміщеними особами. Всім їм надавалися консультації та рекомендації щодо реєстрації і отримання гуманітарної допомоги, грошових виплат від міжнародних організацій, а також допомоги у вигляді продуктів харчування, пошуку житла тощо.

Під час обговорення звіту мешканці мали можливість поспілкуватися з селищним головою, отримати відповіді та роз’яснення на запитання, що стосуються благоустрою, водопостачання та життєдіяльності громади в цілому.

Звіт Кутського селищного голови за 2022 рік

 

 

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *