Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Участь учнів громади в олімпіаді та конкурсах

Відповідно до наказів відділу освіти Кутської селищної ради протягом квітня проведено І, ІІ, ІІІ етапи обласної учнівської олімпіади «Як ти знаєш Біблію?» та ряд конкурсів: конкурс писанки, конкурс малюнків «Намалюй свою «Мрію»

При проведенні олімпіади було враховано епідемічну ситуацію, чинні нормативні акти і рекомендації Міністерства охорони здоров’я України та Головного санітарного лікаря України з питань протидії пандемії коронавірусу й олімпіаду було проведено в онлайн форматі на платформі Class Time та з використанням Google форм. Участь у І етапі взяли 276 учнів, у ІІ етапі 32 учні, у ІІІ етапі 7 учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти громади, а саме: Кутського ліцею (директор Андрусяк С.В.), Розтоківського ліцею (директор Кічеряк І.М.), Тюдівського ліцею (директор Чекіт Б.А.), Старокутського ліцею (директор ОсьмановиЧ Н.В.), Малорожинської гімназії (директор Бельмега В.Ф.). За результатами перевірки робіт ІІ етапу визначено 25 призових та переможних місць – 7 перших, 9 других та 9 третіх.

У конкурсі писанки,  взяли участь учні та вихованці таких закладів освіти громади: Великорожинського, Кутського, Розтоківського, Старокутського ліцеїв, Великорожинської,  Малорожинської гімназій,  Пеньківської початкової школи. Засідання журі також було проведено в онлайн форматі. За результатами перевірки робіт визначено 11 призових та переможних місць – 3 перших, 4 других та 4 третіх.

У конкурсі малюнків «Намалюй свою «Мрію» взяли участь 29 учнів 1 – 11 класів закладів освіти громади: Великорожинського, Кутського, Розтоківського ліцеїв, Великорожинської, Малорожинської гімназії. За результатами перевірки робіт визначено 9 призових та переможних місць.

Як свідчить аналіз проведеної роботи всі етапи олімпіади та конкурсів  пройшли вчасно, організовано у термін, затверджений наказами відділу освіти. Апеляцій з приводу необ’єктивного оцінювання робіт учасників не поступало.

 

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *