Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

В Держпродспоживслужбі провели онлайн-семінари з питань захисту прав споживачів

28.04.2021 р.  № 139

Головам територіальних громад Івано-Франківської області

З метою інформування громадськості та доведення до широкого читацького загалу (в т.ч. шляхом публікації на офіційних веб-сайтах територіальних громад та сторінках у соціальних мережах ),

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області  (76019 м. Івано-Франківськ, вул. Берегова, 24, тел. 51-13-89,  ifdergprod@vetif.gov.uaподає  наступну актуальну інформацію.

 В Держпродспоживслужбі провели онлайн-семінари з питань захисту прав споживачів 

26-27 квітня 2021 року спеціалісти управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області почергово провели два онлайн-семінари на інтернет-платформі Skype.

Перший стосувався реалізації права споживачів на інформацію про товари (роботи, послуги) у сфері торговельного та інших видів обслуговування,  другий був присвячений основним питанням здійснення заходів державного ринкового нагляду.

До участі в семінарах долучились представники суб’єктів господарювання та працівники управлінь та відділів Головного управління, котрі відповідають за роботу консультаційних центрів.

Під час заходів було обговорено основні норми чинного законодавства у сфері захисту прав споживачів та ринкового нагляду, а також шляхи упередження і недопущення порушень.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *