Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

В Держпродспоживслужбі провели вебінар з питань захисту прав споживачів

17.03.2021 р.  № 90

Головам територіальних громад Івано-Франківської області

З метою інформування громадськості та доведення до широкого читацького загалу (в т.ч. шляхом публікації на офіційних веб-сайтах територіальних громад та сторінках у соціальних мережах ),

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області  (76019 м. Івано-Франківськ, вул. Берегова, 24, тел. 51-13-89,  ifdergprod@vetif.gov.uaподає  наступну актуальну інформацію.

 В Держпродспоживслужбі провели вебінар з питань захисту прав споживачів

15 березня в Україні відзначали Всесвітній день захисту прав споживачів.

З нагоди свята в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели онлайн-семінар на тему «Захист прав споживачів, як складова частина забезпечення конституційних прав і свобод громадян».

Український споживач під час придбання, замовлення або використання продукції чи послуг для задоволення своїх потреб має право на належну якість продукції та обслуговування – тож головною метою заходу було нагадати суб’єктам підприємницької діяльності та громадянам про  обов’язковість дотримання законодавства у сфері захисту прав споживачів.

Учасники вебінару обговорили способи превентивного впливу на попередження та зменшення випадків завданої шкоди споживачам від неякісних товарів та послуг, звернули увагу громадськості на реалізацію ряду заходів, спрямованих на підвищення правової обізнаності у сфері захисту прав споживачів та підвели підсумки роботи консультаційних центрів на місцях.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *