Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

В КУТСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ ПАТРІОТИЧНИЙ ЗАБІГ «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ»

В КУТСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ ПАТРІОТИЧНИЙ ЗАБІГ «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ»

В Кутах відбувся патріотичний забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». Його провели у рамках щорічної Всеукраїнської акції на вшанування пам’яті загиблих Героїв.

У пам’ять про Героїв бігли 85 учасників – рідні загиблих, представники селищної ради, тренери, молодь та жителі громади. На площі Шевченка зібралися родини, друзі, знайомі, побратими полеглих Захисників, Кутський селищний голова Дмитро ПАВЛЮК, представники місцевої влади та інших установ, організацій, духовенство, місцеві жителі. На футболці у кожного учасника патріотичного забігу була закріплена наліпка з іменем Героя, який загинув, захищаючи незалежність Батьківщини та стилізоване зображення знаку пам’яті квітки соняху.

Опісля подолання дистанції, у пам’ять про загиблих бійців, родини Воїнів вручили учасникам забігу пам`ятні медалі. Варто зазначити, що хлопці, які очолили колону патріотичного забігу тримали Державний Прапор України, який був у російському полоні разом з військовослужбовцем Михайлом ГАВРИШЕМ, жителем Слобідки.

Спортивний захід започатковано у 2018 році батьком загиблого Героя російсько-української війни “кіборга” Олексія Дурмасенка – Олегом Дурмасенком, а також Таїсією Братасюк та Дмитром Примаченком. Традиційний забіг вийшов далеко за межі України і став міжнародним.

Велика подяка скорботним родинам, учасникам забігу, що разом з Вами вшанували пам’ять Героїв, які загинули в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України!

Герої не вмирають, вони живуть у нашій пам’яті, вони живуть у тих, хто продовжує їх справу, вони живуть доти, доки жива їх слава!

Пам’ятаємо загиблих… Шануємо живих…

Слава Україні! Героям Слава!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *