Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

В пам’ять про полеглого Героя: у Слобідці Кутської територіальної громади провели футбольний турнір на честь Степана ДИВОНЯКА

В пам’ять про полеглого Героя: у Слобідці Кутської територіальної громади провели футбольний турнір на честь Степана ДИВОНЯКА

У селі Слобідка відбувся ⚽️ турнір з футболу, ініціаторами якого виступили оргкомітет ФК «Черемош» Слобідка та родина загиблого на війні Степана Дивоняка.

Раніше Степан успішно виступав за ФК «Черемош» Слобідка, був міцним та надійним захисником на полі, своїми діями допомагав команді здобувати важливі перемоги у змаганнях різного рівня.

Віддати шану військовослужбовцю, який доєднався до лав Збройних Сил України на початку повномасштабного вторгнення, на місцевому стадіоні зібралося чимало людей: родина, односельчани, побратими, небайдужі люди. За звання переможця турніру за коловою системою змагалися: ФК «Зоря» Рожнів, НФК «Старі Кути» та господарі поля ФК “Черемош” Слобідка.

Футбольний турнір пам’яті Героя Степана Дивоняка розпочали спільним виконанням Гімну, хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх, хто загинув у російсько-українській війні.

У результаті зіграних ігор:
? ІІІ місце зайняла команда ФК “Черемош” (Слобідка)
? ІІ місце посіла команда НФК “Старі Кути”
? І місце ? вибороли гравці команди ФК “Зоря” (Рожнів)

Нагородження переможця та призерів провели рідні Героя – дружина Надія та син Станіслав. Команда переможець залишила Кубок пам’яті Степана Дивоняка сімʼї полеглого.

Слід додати, що футбольні вболівальники та волонтери під час турніру задонатили на потреби військових ЗСУ 7315 гривень. Степан прагнув жити, любити, займатися улюбленою справою під незалежним, мирним небом України. Герой самовіддано став на захист нашої землі та до останнього безстрашно боровся із російськими окупантами.

Вічна пам’ять, доземний уклін та щира подяка Герою.

Назавжди у наших серцях!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *