Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

В СЕРЦЯХ І В ПАМ’ЯТІ НАВІК: РІЧНИЦЯ ЗАГИБЕЛІ ГЕРОЯ МИКОЛИ КАЛИНИЧА

В СЕРЦЯХ І В ПАМ’ЯТІ НАВІК: РІЧНИЦЯ ЗАГИБЕЛІ ГЕРОЯ МИКОЛИ КАЛИНИЧА

Сьогодні, 15 лютого, минає перша річниця від дня загибелі нашого земляка, уродженця села Великий Рожин – Миколи Миколайовича КАЛИНИЧА. Йому було всього лиш 29… Вік, коли тільки радіти життю, жити, працювати й розвиватися.

КАЛИНИЧ Микола Миколайович заступник командира бойової машини – навідник-оператор. Микола народився 25 жовтня 1993 року у селі Великий Рожин у багатодітній сім’ї. З дружиною проживав в селі Живачів.

Відважний Герой хотів захищати незалежність, свободу та територіальну цілісність нашої держави. І понад усе бажав миру на Україні та найшвидшого повернення додому, до своїх рідних. Та, на жаль, не судилось…15 лютого на Донецькому напрямку Герой віддав власне життя за нас з вами, за наш спокій та незалежність. Миколу не дочекалися дружина, мати, брати, сестри, вся родина, друзі, побратими, рідний край. Жодними словами не вгамувати пекучий біль втрати та не загоїти рани в душі…

Похований Захисник в селі Живачів Олешанської територіальної громади Івано-Франківського району (раніше Тлумацького). Минув рік. Скорботний, важкий, тривожний. Пам’ять про Миколу КАЛИНИЧА живе і житиме вічно в його героїчних вчинках, патріотизмі, жертовності і любові до України.

Величний подвиг запеклої боротьби мужнього воїна, вірного Сина України, нашого Героя Миколи, з російським окупантом не зітреться часом. Його ім’я навіки закарбоване в історії наших визвольних змагань за незалежність України.

Світлий спомин про мужнього земляка залишиться в наших серцях назавжди.

Схиляємо голови перед пам’яттю Героя, який віддав життя в ім’я України!

Вічна пам’ять і вічна слава Герою!

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *