Перейти до змісту Перейдіть на ліву бічну панель Перейдіть на праву бічну панель Перейти до нижнього колонтитула

Відбулось навчання фахівців Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань організації шкільного харчування

10.06.2021 р. № 178

Головам територіальних громад Івано-Франківської області

З метою інформування громадськості та доведення до широкого читацького загалу (в т.ч. шляхом публікації на офіційних веб-сайтах територіальних громад та сторінках у соціальних мережах ),

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області (76019 м. Івано-Франківськ, вул. Берегова, 24, тел. 51-13-89, ifdergprod@vetif.gov.ua) подає наступну актуальну інформацію.

З метою забезпечення виконання протоколу наради під головуванням прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля та за участю дружини Президента України Олени Зеленської з питань реформування шкільного харчування від 10.12.2020 року, 9 червня 2021 року в Головному управлінні Держпродспоживслужби Прикарпаття проведено дистанційне навчання на тему «Організація харчування дітей у закладах освіти відповідно до вимог санітарного законодавства» для начальників, спеціалістів та фахівців управлінь та відділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства.

В ході роботи було детально проаналізовано положення постанови КМУ від 24.03.2021 р. № 305 «Про затвердження норм та порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», яка буде введена в дію з 1 вересня 2021 року.

Колеги обмінялись досвідом щодо шляхів та методів впровадження нових правил та вимог до харчування школярів, способів комунікації та надання методичної допомоги посадовим особам відділів освіти органів місцевого самоврядування, окреслили плани нагляду та контролю за дотриманням прийнятих нормативів.

0 коментарів

Поки що немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.